AccueilWelkom in het land van Saint-Hubert!


Heb je zin om wat frisse lucht op te snuiven ?
Of om te genieten van een leuk weekend of onvergetelijke vankanties in het hart van een groene en ongerepte streek ?

De gemeenten
Libin, Libramont-Chevigny, Saint-Hubert, Tellin, Tenneville en Wellin vormen de bestemming van uw volgende uitstap in het hart van de Belgische Ardennen!          

De streek van Saint-Hubert is een lust voor de liefhebbers van
natuur en sport. Ook voor hen die houden van geschiedenis, tradities en ontspanning biedt de streek een overvloed aan mogelijkheden. En vergeet niet … de lekkerbekken worden hier steeds verwend !
Het Land van Saint-Hubert, met zijn tientalle kleine dorpjes, temidden het Ardens massief is zonder twijfel het paradijs van het groene toerisme.  Ontdek leuke
wandelwegen en steegjes en laat u bekoren door de lekkere plaatselijke gastronomie. Neem deel aan één van de vele evenementen, maak kennis met een uitzonderlijk architecturaal verleden en maak de sportieveling in u wakker !

Heb je zin om rondritten te maken in de authentieke Ardennen? Dan vind je je basiskamp in Saint-Hubert.
Dank zij de centrale ligging in de provincie Luxemburg en dank zij de nabijheid van belangrijke internationale wegen (E411, E25, N89 et N4), kan je La Roche-en-Ardenne, Durbuy, Bouillon, Bastogne, Marche-en-Famenne, Nassogne en Houffalize gemakkelijk bezoeken. Noteer ook dat Rochefort en Han-sur-Lesse slechts een boogscheut ver weg zijn!

Wij wensen je nu reeds een aangenaam verblijf en zien uit naar je bezoek !  Je bent van harte welkom !