Accueil

Auberge du Grandgousier

rue du Staplisse, 6
6870 Mirwart
Tél: 
+32(0)84 36 62 93

Coordonnées GPS:
Lat: 5.264967083931
Long: 50.05651194904
Nom du chef: Philippe VAN ACKER

Carte présentée en :
  

 
Description
Deze familieherberg in vakwerkstijl heeft haar strepen met de jaren verdiend en is uitgegroeid tot een gereputeerde gastronomische etappe. Onder de balken van een rustieke eetzaal, nodigen de eigenaren Katrien en Philippe Van Acker u uit voor een seizoensgebonden maaltijd met een brede keuze aan menu's waaronder wildspecialiteiten, gepocheerde forel vers uit het viswater, net als de kreeft .... In deze warme atmosfeer, zullen de gasten zich snel thuis voelen.

Na in meerdere grote huizen te hebben gewerkt, maar ook aan boord van cruiseschepen op de Saône in Frankrijk, vond Philippe het tijd worden om samen met zijn echtgenote Katrien, beiden van origine Gentenaar, om in de Ardennen een eigen plek op te starten. In 1990 namen ze de « Auberge du Grandgousier » over. Door de jaren heen is dit mooie natuurstenen huis een bekende gastronomische halte geworden. Een ingerichte schuur, met zware eiken balken, een houten trap die kraakt, rustieke decoratie en bloemen aan de binnen- en buitenkant... alles ademt een authentieke charme uit. De negen kamers zorgen ervoor dat gasten de tijd kunnen nemen voor hun verblijf om het beste van de streek van Saint-Hubert te ontdekken. In een familiale ambiance voelen de gasten zich zoals bij hen thuis. De eigenaren: Katrien en Philippe Van Acker- Crepain

Spécialités:
Ganzenlever, schaaldieren, wild in het seizoen, vis.

Accessibilité:
Open op ma, do, vr, za en zo van 12u tot 14u en van 19u tot 20u30 Gesloten op di en woe
Capacité
Nombre total de couverts du restaurant (hors terrasse): 40
Nombre de couverts en terrasse: 14

Nombre total de couverts de chaque salle (hors terrasse):
Salle 1:
Salle 2:
Salle 3:
Salle 4:

Budget et moyens de paiement

Moyens de paiement:
  




Type d'établissement
- Restaurant
Type de cuisine
- Cuisine belge
- Cuisine française
- Cuisine gastronomique
- Poisson
- Gibier en saison
Spécial groupe
Spécial famille

Geografische situatie